0348 44 34 85 info@vrebv.nl

Over ons

#Onze missie

Erik van Rossum, de oprichter van ons bedrijf, merkte jaren geleden, dat het vak engineering enorm aan het veranderen was. De opkomst van het 3D tekenen zorgde voor een volledig andere manier van denken en ontwerpen. 

In 2001 besloot hij , gefascineerd door deze nieuwe technieken, zijn baan op te zeggen en te starten met zijn eigen onderneming vanuit zijn woning in IJsselstein. Hierbij verzorgde hij bij aanvang voornamelijk technisch tekenwerk voor zijn klanten.
Gaande weg kwam er steeds vraag naar niet alleen tekenwerk maar ook naar het meedenken/engineeren van technische oplossingen. 

De werkruimte aan huis werd verruild voor een pand in Harmelen waar het bedrijf kon groeien.

Deze groei heeft er voor gezorgd dat Van Rossum Engineering in 2015 verhuisde naar een pand met kantoor en werkplaats aan de Bedrijfsweg in Harmelen. 

Hiermee werd het mogelijk om een compleet dienstenpakket te bieden van basis tekenwerk tot het engineering, assembleren en leveren van custom made machines. 

Op dit moment bestaat ons team uit 10 personen en is er nog ruimte voor nieuwe collega’s.

Onze missie

“Het ontzorgen van onze klanten door complete technische oplossingen te bieden en hen te ondersteunen bij het bereiken van hun einddoel.  Dit alles in een zeer prettige sfeer voor zowel de klant, de leverancier als ons engineeringsteam.