0348 44 34 85 info@vrebv.nl

Solving problems

Van Rossum Engineering – Think in solutions

That’s what we do

Van Rossum Engineering – Think in solutions

Think - Discuss - Create

Van Rossum Engineering – Think in solutions

We love to engineer

Van Rossum Engineering – Think in solutions

Engineering

 

Prototype/
Machinebouw

Product design

 

Besturings-
techniek

Supplier

 

Werktuigbouwkundig tekenbureau & Machinebouw

Van Rossum Engineering is de link tussen uw idee en een daadwerkelijk product. Wij bundelen vakmanschap, kennis en jarenlange ervaring en weten daarmee de technische vraagstukken van onze opdrachtgevers te vertalen naar efficiënte oplossingen.

Door slim mee te denken met de opdrachtgever wordt een vraagstuk minutieus geanalyseerd. Vervolgens wordt door het team de optimale oplossing bedacht en technisch uitgewerkt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de modernste technieken op het gebied van ontwerp- en teken­software. Het kan hierbij gaan om machinebouw op maat, maar ook om productdesign of het vervaardigen van prototypes.

Voldoet het ontwerp aan de door de opdrachtgever gestelde verwachtingen? Dan wordt het geheel door ons uitgewerkt, gebouwd en geïnstalleerd tot het daadwerkelijke eindproduct. Naast deze turn key projecten (compleet gebouwd en geïnstalleerd) verzorgen wij ook voor tal van klanten enkel de engineering en tekenwerk. Onze engineers staan u daarbij uiteraard graag met raad en daad bij!

vre render kuipers c190

#Van idee tot product

Naast Van Rossum Engineering voeren wij een tweetal andere merknamen waarmee wij ons in de markt profileren:
KENWEL productlijn voor de audiovisuele markt en UNICOD applicaties voor de codeerindustrie.

logo kenwel

Kenwel is een speciaal door Van Rossum Engineering ontwikkelde productlijn om het plaatsen van audiovisuele apparatuur in elke ruimte mogelijk te maken. Door het toevoegen van Kenwel producten aan uw audiovisuele inrichting wordt het plaatsen van de apparatuur eenvoudiger. 

logo unicod

Unicod is een speciaal door Van Rossum Engineering ontwikkelde lijn van applicaties voor het coderen van producten. Door het toevoegen van één van deze applicaties aan uw codeerproces wordt het coderen geoptimaliseerd.